Esiteks ma pean kohe ütlema, et elu ilma šokolaadita on võimalik, ent koos šokolaadiga on palju palju parem. Niiviisi. Palju kergem hakkas.
Kaal: 72.8 (-3.3)
10:00 kolmeviljapuder kuivatatud õuntega, sekka paar peotäit külmutatud astelpaju ja mustsõstra marju. Ohtra oliiviõliga loomulikult. Peab ütlema, et astelpaju on nats liiga hapu, et pudru sees figureerida. Seetõttu sai tiba roosuhkrut peale raputatud.
13:30 vabaõhupiknik stromka rannapromenaadil. Päike siras, hanged sulasid, meretuul keerutas kuivanud sügislehti ringi, kiirabi turgutas eemal mingit jalakäijat - kevad. Piknik koosnes karjala porgandipirukatest, värskest kapsa-porgandi salatist ning veisesingist. Pole poesinki juba üle kuu aja söönud ja peab ütlema, et maitseb nagu poesink, mitte liha. Konkreetne mekk on juures, mida lihal tavaliselt ei ole. Maitsetugevdaja? Seda on igal juhul nii palju pandud, et sellest maitsest, mille tugevdamiseks teda on lisatud, on ta mäekõrguselt üle.
18:30 kodune õhtusöök mõnusasti teralises Dijoni sinepi marinaadis maitsestatud kanafileest, kõrvale maakauba hapukapsast ning avokaado-värskerohelise salatit, mis samuti lisatud sinepitörtsu tõttu kuidagi eriliselt hea maitses.
21:00 läitsin poolakate mälestuseks küünla ja mugisin leedubelgia apelsinišokolaadi, et mõrud mõtted eemale peletada. Ja sinna otsa kohe üks mõnus greibi-banaani jääsmuuti. See on ikka uskumatult hea ning kergesti valmistatav kraam. Millegipärast maitseb oluliselt mõnusam kui needsamad komponendid eraldivõetuna. Ja just jääkülmalt, see teeb asja eriti heaks.
Käisime ka Telliskivi täikal täna, nagu ülejäänud kaks kolmandikku 20-30dates aastastest tallinlastest. Paar huvitavat letti oli ka, aga üldiselt ma pean tõdema, et teiste riidekapi sisu ning seal leiduvad hilbud mind sellises formaadis küll üldse ei köida, absoluutselt mitte. Vanakraami letid, mööbel ja muu mõttetu pudipadi olid vähemuses, aga märksa etemad. Ning Hõngu väljapanek oli lihtsalt sjuuper, tase omaette - mäekõrguselt muust pahnast üle, minge kindlasti vaatama! Aga iseenesest oli tore, selline formaat ja masside poolehoiu leidnud üritus on igati tänuväärne ja tervitatav, küllap muutub ka fookus veel mitmekesisemaks, au ja kiitus tegijatele!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment