Kasvuhooaeg on alanud – istutasime vanakooli kombe kohaselt aknalauale 8 sorti ürdi- ja maitsetaimi, küünealused siiamaani mullased. Saan varsti omakasvatatud koriandriga salatit maitsestada ja eks näis kui pikaks mul till kasvab!
Kaal: 73.6 (-2.5)
08:30 kolmeviljahelbe puder, rosinate ja päevalilleseemnetega, lubrikandiks oliiviõli. See oliiviõli lisamine on suht lollikindel nipp, et muidu vahest saepuru meenutavale pudruollusele maitse ning meeldiv konsistents anda. Läheb alla ka libedamalt.
11:30 Platzi vana hea kanafilee (sedapuhku viiludena) värske salatiga ning OHTRA pesto-oliiviõliga üle kallatud. No ja seda ma ei saa ka märkamata jätta, et teadagikes oli saiakorvis minu erivajadusi arvestades krõbedad baguette'id asendanud isetehtud rukkileivaga. Tase, ah!
15:00 mugisingi neid leivaviilusid, sest võtsin need söögilauast lihtsalt kaasa, ei saa ju head kraami teistele jätta.
16:00 sõber banaan
18:30 kodus valmis hoolsa koka käe all herne-piparmündi risoto, mida ma sojakastmega maitsestasin. Päris hea oli, oleks tahtnud parmesani peale panna, nagu teised seda tegid. Olekspoleks.
23:30 melon. Väga hea ja magus.
Ahjaa, kondid-lihased on täna jah parajalt valusad. Hommikul olid sääred, mis vajasid venitamist, nüüd õhtul pigem turi ja õlad. Aga kõik normi piires, nädala pärast kindlasti uuesti.
Votnii. Ja kui keegi saab/tahab/teabkeadgi mai keskel mu lapsi paar-kolm päeva hoida, siis maksan heldelt!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
Hei, kust sa melonit ostad? ma alati kardan, et Eestis on need maitsetud (sageli ju on)...
reeglina ostan poest! tegelikult on see õnnemäng, enamasti honey-dew kleepsuga melonid on magusamad.
Post a Comment