Kui tööd on palju, siis pole aega isegi toidule mõelda, nalja teha, tagumikku sügada. Aga ega tagumikku sügades õndsaks ei saa ka.
Kaal: 75.4 (-0.7)
08:30 hommikuks maisipuder, sisse rosinaid ja mustsõstraid. Väga hea oli, polegi ammu kollast putru söönud
13:00 vahepeal oli pikk koosolek, kus kõik pigistasid domino küppareid näost sisse. Kannatasin pudelivett lürpides lõunani ära ja õigesti tegin – lemmikhaldjas võlus mulle köögist ahvenafilee värske salatiga. Ma ei tea, kas ma olen sellise erikohtlemise ära teeninud, aga ma igatahes naudin seda, elagu Platz!
15:00 kaks õuna. Õigupoolest vähem, sest piisas mul õunad ära koorida ja viilutada, kui ritsikaparv üle käis.
17:00 minu igaõhtune sõber kontoris – seller kitsejuustuga. Peaks vist mitmekesistama seda office-menüüd ning midagi uut ja huvitavat kappi varuma? Maisikrõpsud on mulle näiteks lubatud, aga olgem realistid, need ei säili ju – ükskõik mitme luku taha ma need teiste eest ära peidan.
19:00 kodukokk väärib samuti eripreemiat mitmekesise menüü eest – eelroaks õli-küüslaugu-balsamico kastmes marineeritud peedilõigud, takkaotsa pastinaagi-porgandi püreesupp röstitud päevalilleseemnetega. Sinna hakkisin veel pisut marineeritud jalopenot otsa.
20:30 magustoiduks isetehtud mangojäätis, kus lisaks mangole sekka ka banaani ja suts õunamahla pandud.
Homseks tegin veel tüki rostbiifi. See käib mul nüüd nagu muuseas, umbes kolme minutiga, kinnisilmi. See käib meil nüüd singi asemel, st poest pole ammu valmis lihalist ostnud, omatehtu tuleb parem ja maitsvam ka. Et veekausis hulbivad herned ja mingid seemned veel, siis aiman, mis mu kokal homseks plaanis on.
Tegelikult tahaks jooksma minna, pole juba paar nädalat käinud. Täna enam mitte, aga homme peaks vist plaani võtma. Eks siis näis, kuidas aktiivne tegevus kõhutühjusele mõjub.
No ja saladuskatte all võin öelda, et tahaks mingit kanget napsu, sutsakas grappat näiteks!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
7 comments:
Rostbiifi teed millisest lihatükist? Sisefileest?
Seller on Sul leht-, juur- või vars-?
palgapäeviti sisefileest, muul ajal hakklihast. tegelikult saab igast fileetükist teha, kui lihunik on head tööd teinud. soovitan tüdrukute lihapoodi, mujal on täiesti suvaliselt lõigatud tükid.
ahjaa. kitsejuustu juurde käib varsseller.
Mnjah. Peale sisefilee ei ole tegelikult mingit tükki, mida "umbes kolme minutiga, kinnisilmi" normaalselt teha annaks. Ja seegi tahab pärast säristamist mõne aja (no 10 min) ahjus või fooliumis puhata ja järelküpseda. Tegelikult rostbiifi saab muust lihast ju teha, aga siis võtab ikka oluliselt kauem aega - madalapoolne temperatuur mõnda aega. Küsi altkorruselt :) (või oli see ülalt?).
Muide, Solarises on pidevalt linna odavaim (ca 2,5 x) sisefilee linnas - 199 raha kilo.
kolm minutit kulub ettevalmistusele, pannil veel kolm, ahjus 20. ja ühe silmaga tegelikult piilun, kinnisilmi seon käe reeglina roastbeefi külge.
My name is Jennifer Walker I was browsing internet and found your blog. The author did a great job. I will subscribe to your RSS feeds. Thank you for your contribution. I am a web designer myself. And here some examples of the websites that I designed for payday loan payday loans in canada company.
Post a Comment